SVEVNING – EN DANSEKONSERT FOR DE MINSTE (2011)

Svevning er en forestilling for det aller yngste publikummet der de møter lyder, former og bevegelser fra sin egen verden. De får servert fargesterke leketøysinstrumenter, rare grimaser, morsomme lyder og bevegelser fulle av følelser. Det hele bærer preg av å sveve mellom forskjellige tilstander der hva som helst kan fange oppmerksomheten din og bli gjenstand for utforskning og observasjon. For de voksne kan forestillingen oppleves som et poetisk og musikalsk univers der det er rom for ordløs kommunikasjon i barnas egen øyehøyde.

Siri Jøntvedt og Gyrid Nordal Kaldestad har lang erfaring med publikum som befinner seg nær gulvet. De har tidligere samarbeidet i forestillingen Ooujeeih! (kor: Un-Magritt Nordseth) som blant annet turnerte med Riksteatret i 2006/07

Konsept og utøvere: Siri Jøntvedt og Gyrid Nordal Kaldestad
Kunstnerisk konsulent: Snelle Hall
Scenografi/ kostyme: Olav Myrtvedt
Produsent: Pernille Nonås Mogensen
Plakat/flyerdesign: Bjørn Thevik
Produksjon: Stiftelsen Siri&Snelle produksjoner i samarbeid med Gyrid Nordal Kaldestad

Støttet av: Kunstløftet, Norsk Kulturråd og Fond for utøvende kunstnere

Dette innlegget ble skrevet 28. oktober 2011 av Siri & Snelle.